doe het meel, de bakpoeder, het ei en de soyadrink in een maatbeker, en mix alles tot een gladde massa
voeg de ricotta toe en mix tot een dik glad beslag
verwarm je pan op een middelhoog vuur (stand 7)
verhit de olijfolie en giet het beslag in de pan en bak goudgeel aan beide kanten (voor mini pancakes kan je serveerringen gebruiken. Pas op, die worden heet!)
serveer met blauwe bessen, frambozen en ahornsiroop
Deze website gebruikt cookies om uw beleving te verbeteren. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren. Andere zijn voor analyse doeleinden. U kan de instellingen van de cookies aanpassen indien u dat wenst. Cookie instellingenAkkoord
Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.