Ingrediënten voor 1 persoon
- 3 asperges
- 9 venusschelpen
- 1/2 teentje look
- peterselie
- citroenrasp (van bio citroen)
- piment d’espelette ( of gewone peper)
- zout
- 4g boter (of 1 theelepel)
Werkwijze
- Stoom de asperges gedurende 10 minuten met een snufje zout, (of kook gedurende 10 minuten in water met een beetje zout)
- Stoof de look, peterselie en venusschelpen tot de schelpen open zijn (5 minuten), voeg een snufje piment d’espelette toe.
- Schik de asperges en venusschelpen op een bord en versier naar smaak met citroenrasp.
Deze website gebruikt cookies om uw beleving te verbeteren. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren. Andere zijn voor analyse doeleinden. U kan de instellingen van de cookies aanpassen indien u dat wenst. Cookie instellingenAkkoord Cookies Policy